JURLIQUE Eξισορροπιστικό και Ενυδατικό Σπρέι Προσώπου με Άγριο Τριαντάφυλλο 50ml- Rosewater Balancing Mist 50ml

Για όλους τους τυπους δέρματος

Eξισορροπιστικό και ενυδατικό σπρέι, βοηθά στην αποκατάσταση της υγρασίας του δέρματος, τονώνει και αναζωογονεί, αφήνοντας την αίσθηση της ανανέωσης και φρεσκάδας. Εφαρμόστε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας για μια αναζωογονητική ώθηση ενυδάτωσης .

Πολλαπλά οφέλη χάρη στα εξαιρετικά συστατικά που περιέχει:

Rosa Gallica Extract: Αυτό το απόσταγμα, προέρχεται από τα άνθη που συλλέγονται από τον κήπο με τριανταφυλλιές της Jurlique και χρησιμοποιείται για να μαλακώσει , να χαρίσει ισορροπία και να αποκαταστήσει το δέρμα .

Marshmallow Extract: Ένα φυσικό υγραντικό. Η ρίζα Marshmallow περιέχει ένα υψηλό ποσοστό μίας κολλώδους ουσίας, που μοιάζει με σιρόπι, και δίνει στο marshmallow εντατική ενυδατική και μαλακτική δράση που επανεξισορροπεί την ξηρότητα στο δέρμα.

Γλυκερίνη: Ένα φυσικό υγραντικό, εξαιρετικό για την εξομάλυνση και την ενυδάτωση του δέρματος, βοηθά στην πρόληψη της απώλειας της υγρασίας και την αφυδάτωση του δέρματος .


Εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ: Προέρχεται από τους σπόρους του γκρέιπφρουτ, διαθέτει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που βοηθούν στην προστασία του δέρματος από τις περιβαλλοντικές ζημίες που μπορούν να συμβάλουν στην πρόωρη γήρανση.

Aloe Vera Extract: Ο χυμός των φύλλων της αλόης είναι πλούσιος σε ευεργετικούς πολυσακχαρίτες και αμινοξέα και έχει χρησιμοποιηθεί για να απαλύνει το δέρμα για πολλά χρόνια. Χρησιμοποιείται εξωτερικά για να εξισορροπήσει την ξηρότητα και ηρεμεί το ευαίσθητο δέρμα.


Αιθέρια Έλαια Rosa damascena και Rosa centifolia: πολύτιμο αιθέρια έλαια που βοηθούν στη δημιουργία του πολυτελούς αρώματος τριαντάφυλλου.

21,20 €