Agema

AGEMA - ΕΤΑΙΡΙΑ

Η AGEMA / Αρχαία Ελληνικά Μυστικά Ομορφιάς, έχει την έδρα της στον Λύγγο Ιωαννίνων, στην ευρύτερη περιοχή της κοιλάδας της Δωδώνης, οπού πλαισιώνεται από μια διάχυτα μυστηριακή φύση από αυτοφυή φυτά που θεωρούνταν δώρα των θεών. Η ζωτική της ενέργεια διαχέεται και εξωτερικεύεται προς κάθε μορφή ζωής που περιβάλλει και περιβάλλε...

AGEMA - ΕΤΑΙΡΙΑ

Η AGEMA / Αρχαία Ελληνικά Μυστικά Ομορφιάς, έχει την έδρα της στον Λύγγο Ιωαννίνων, στην ευρύτερη περιοχή της κοιλάδας της Δωδώνης, οπού πλαισιώνεται από μια διάχυτα μυστηριακή φύση από αυτοφυή φυτά που θεωρούνταν δώρα των θεών. Η ζωτική της ενέργεια διαχέεται και εξωτερικεύεται προς κάθε μορφή ζωής που περιβάλλει και περιβάλλεται, κάνοντας την περιοχή να χαρακτηρίζεται ως μια αέναη, αστήρευτη, φυσική ενεργειακή Πηγή, γι αυτό επιλέχθηκε και ως χώρος για το πρώτο, το αρχαιότερο και για πολλά χρονιά μοναδικό μαντείο.

company_thumb_01company_thumb_02company_thumb_03

Με συγκεκριμένες αρχέγονες-διαδικασίες-συνταγές, οι Προγονοί μας δέχονταν από τα ολοζώντανα όντα του φυτικού βασιλείου, στην άγριά τους κατάσταση, όλες τις δυνάμεις και την κραδασμική ισχύ των αυτοφυών αυτών φυτών που ζουν στις δικές τους κοινωνίες και διαθέτουν «καθαρές πληροφορίες» και εξέχουσα συλλογική μνήμη.

Η AGEMA "γεννήθηκε" για να σας μεταφέρει αυτά τα φυσικά καθαρά-ενεργειακά δώρα, σεβόμενη και συνεργαζόμενη απόλυτα με την φύση και τους νόμους της.

Τα αρχέγονα-φυσικά-ενεργειακά προϊόντα της είναι ο «διαβιβαστής», ο «δίαυλος» ένωσης της ενεργειακής Πηγής της Δωδώνης με την ατομικότητά σας.

company_thumb_04company_thumb_05company_thumb_06

Η AGEMA μετασχηματίζει, μεταλλάσσει, προβάλει τις αρχέγονες δομές του μεγαλείου του παρελθόντος στους «μοντέρνους», «σύγχρονους», «εξελιγμένους» καιρούς του σήμερα και του "εδώ και τώρα"...

Η τιμή των προϊόντων AGEMA αναφέρεται στην αξία του «φυσικού» προϊόντος. Η αέναη, αστείρευτη ενέργεια που απορρέει από την κοιλάδα της Δωδώνης δεν είναι εμπορεύσιμη και σαν τέτοια χαρίζεται απλόχερα στους φίλους της AGEMA.

AGEMA - ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Η Δωδωναία μέθοδος παρασκευής προϊόντων, εκτελείται με συγκεκριμένο συνταγολόγιο που χρησιμοποιεί ΜΟΝΟ φυσικές πηγές ενέργειας της περιοχής, την χλωρίδα και την πανίδα της, αυτοφυή φυτά στην άγρια τους κατάσταση, πετρώματα και άλλα ανόργανα και οργανικά υλικά, σε ειδικές εγκαταστάσεις στην ευρύτερη περιοχή της κοιλάδας της Δωδώνης.

paragogi_thumb_01paragogi_thumb_02paragogi_thumb_03paragogi_thumb_04

Η διάρκεια της μεθόδου είναι περίπου 3,5 μήνες (105 ήμερες) και επηρεάζεται σε όλη την φάση παραγωγής της από φυσικές ενέργειες της γης, του ήλιου, του φεγγαριού, των αστεριών και ειδικών μουσικών δονήσεων, μέχρι τα προϊόντα να είναι έτοιμα προς χρήση.

Τα συστατικά τους είναι φυσικά και δεν περιέχουν συντηρητικά.

Η παρσγωγή πραγματοποιείται 1 φορά τον χρόνο, σε συγκεκριμένη περίοδο ανάλογα με την ανθοφορία και τις κλιματολογικές συνθήκες (άνοιξη - καλοκαίρι).

paragogi_thumb_05paragogi_thumb_06paragogi_thumb_07paragogi_thumb_08

Η τοποθέτηση των συγκεκριμένων τμημάτων των βοτάνων που χρησιμοποιούνται σε ειδικές αναλογίες, γίνεται υποχρεωτικά έως το πρώτο μισάωρο μετά την συλλογή τους (ζωντανά).

Η συχνότητα των δονήσεων αλλάζει ανάλογα με το στάδιο παραγωγής. Από το 2ο στάδιο παραγωγής και μετά η συχνότητα δόνησης διαφοροποιείται για τα γυναικεία και τα ανδρικά.

Η εκχύλιση των βοτάνων γίνεται με την συμμετοχή της ηλιακής ενέργειας, όλη η διαδικασία παραγωγής είναι απολύτως φυσική και δεν παρεμβάλλεται κανένας τεχνολογικός μηχανισμός ακόμη και για την διαμόρφωση της εξωτερικής τους συσκευασίας.

paragogi_thumb_09paragogi_thumb_10paragogi_thumb_11paragogi_thumb_12

Τα προϊόντα συσκευάζονται (εξωτερικό περίβλημα) από ειδική λάσπη για να προστατεύονται φυσικά και ενεργειακά, η οποία ξεραίνεται και σταθεροποιείται. Στην συνέχεια τοποθετούνται όλα τα απαραίτητα διακριτικά και αναγράφονται όλα τα στοιχεία που προβλέπει η νομοθεσία για πλήρη προστασία και ενημέρωση του καταναλωτή.

products_agema_small

Η Δωδωναία μέθοδος παρασκευής και ενεργοποίησης με τα παραγόμενα προϊόντα και τη συσκευασία τους είναι πλήρως ελεγμένα, κατοχυρωμένα, προστατευμένα από τον Ο.Β.Ι. του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Περισσότερα

Agema Υπάρχουν 35 προϊόντα.

ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 12 από 35 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 12 από 35 αντικείμενα