ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΛΗ  Υπάρχουν 93 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

 • ΚΡΑΓΙΟΝ

  Έρευνες έχουν αποδείξει ότι ποσότητα ίση με πάνω από ένα κραγιόν το χρόνο τρώγεται από τη μέση γυναίκα που βάφει τα χείλη της, χωρίς να γίνεται αντιληπτό. Η σύνθεση επομένως των κραγιόν και gloss που έρχονται σε επαφή με τα χείλη μας πρέπει να είναι ασφαλής, χωρίς παράγωγα πετρελαίου και άλλα χημικά. Δείτε τη συλλογή μας!

 • LIPGLOSS

  Τα gloss δινουν λάμψη,  τονίζουν τα χειλη μας και αναδεικνυουν το χρώμα του κραγιον που φοράμε! Η χρήση τους ειναι καθημερινή και η ανανεωση τους στα χειλη μας γινεται καθ' ολη τη διαρκεια της ημέρας για αυτό η  σύνθεση τους πρέπει να είναι ασφαλής, χωρίς παράγωγα πετρελαίου και άλλα χημικά. Δείτε τη συλλογή μας!

 • ΜΟΛΥΒΙΑ ΧΕΙΛΙΩΝ

  Σημαντικό βήμα πριν την εφαρμογή των κραγιόν είναι ο σχεδιαμός των χειλιών με ειδικό μολύβι. Επιλέξαμε μολύβια χειλιών χωρίς χημικά που θα χρησιμοποιήσετε άφοβα γύρω και πάνω στα χείλη

 • LIP BALMS

  Ανάλογα με τις ανάγκες κάθε εποχής χρησιμοποιούμε lip balms για ενυδάτωση και λείανση. Όταν αυτά έχουν επιλεγεί με κριτήριο την έλλειψη χημικών τότε η δράση τους γίνεται εμφανέστερη! 

ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 12 από 93 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 12 από 93 αντικείμενα