Το Haute Nature θα παραμείνει κλειστό 30 Ιουλίου έως 16 Αυγούστου. Θα είμαστε ξανά κοντά σας στις 17 Αυγούστου. Οι παραγγελίες θα αποσταλούν με σειρά προτεραιότητας. Καλό Καλοκαίρι.

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΛΗ  Υπάρχουν 103 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

 • ΚΡΑΓΙΟΝ

  Έρευνες έχουν αποδείξει ότι ποσότητα ίση με πάνω από ένα κραγιόν το χρόνο τρώγεται από τη μέση γυναίκα που βάφει τα χείλη της, χωρίς να γίνεται αντιληπτό. Η σύνθεση επομένως των κραγιόν και gloss που έρχονται σε επαφή με τα χείλη μας πρέπει να είναι ασφαλής, χωρίς παράγωγα πετρελαίου και άλλα χημικά. Δείτε τη συλλογή μας!

 • LIPGLOSS

  Τα gloss δινουν λάμψη,  τονίζουν τα χειλη μας και αναδεικνυουν το χρώμα του κραγιον που φοράμε! Η χρήση τους ειναι καθημερινή και η ανανεωση τους στα χειλη μας γινεται καθ' ολη τη διαρκεια της ημέρας για αυτό η  σύνθεση τους πρέπει να είναι ασφαλής, χωρίς παράγωγα πετρελαίου και άλλα χημικά. Δείτε τη συλλογή μας!

 • ΜΟΛΥΒΙΑ ΧΕΙΛΙΩΝ

  Σημαντικό βήμα πριν την εφαρμογή των κραγιόν είναι ο σχεδιαμός των χειλιών με ειδικό μολύβι. Επιλέξαμε μολύβια χειλιών χωρίς χημικά που θα χρησιμοποιήσετε άφοβα γύρω και πάνω στα χείλη

 • LIP BALMS

  Ανάλογα με τις ανάγκες κάθε εποχής χρησιμοποιούμε lip balms για ενυδάτωση και λείανση. Όταν αυτά έχουν επιλεγεί με κριτήριο την έλλειψη χημικών τότε η δράση τους γίνεται εμφανέστερη! 

ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 12 από 103 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 12 από 103 αντικείμενα