Μόνο Online!

ARIADNE ATHENS The Gardenia Secret Gift Set

Ένα κουτί δώρου, ωδή στο άνθος της Γαρδένιας. Το λευκό χρώμα του αληθινού λουλουδιού που περιλαμβάνει το δώρο, συμβολίζει την ελευθερία και την αγνότητα, η μυρωδιά αποτελεί πηγή έμπνευσης, ενώ τα βελούδινα φύλλα του αντιπροσωπεύουν την εσωτερική ομορφιά της γυναίκας.

Απολαύστε μία εμπειρία απολέπισης και ενυδάτωσης με τον απόλυτο συνδυασμό Jasmine & Gardenia White Petals Body Scrub και Jasmine & Gardenia White Petals Body Butter.

Μεθυστικό άρωμα από φρέσκα λευκά πέταλα γιασεμιού σε συνδυασμό με εξωτικές νότες του λεπτού αρώματος που αφήνει η γαρδένια. Το γλυκό και ντελικάτο άρωμα αυτό, διώχνει την ένταση, βελτιώνει τη διάθεση, και προκαλεί ευφορία, αυξάνοντας την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία.

Ανανεώστε το δέρμα σας με μια πολυτελή απολέπιση, με το άγγιγμα λευκών πετάλων και κρυστάλλων ζάχαρης που απομακρύνουν απαλά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και συγχρόνως βοηθούν στην διατήρηση της υγρασίας στην επιδερμίδα. Στη συνέχεια το πλούσιας υφής body butter με ντελικάτο άρωμα, τροφοδοτεί την επιδερμίδα με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για αποτελεσματική και διαρκή ενυδάτωση.

Το σετ περιλαμβάνει:
1. Jasmine & Gardenia White Petals Body Scrub
2. Jasmine & Gardenia White Petals Body Butter
3. Ένα αληθινό άνθος Γαρδένιας που διατηρεί την φρεσκάδα του και το άρωμα του για 3 χρόνι

106,00 €