HELAN Monoi De Tahiti Λάδι περιποίησης μαλλιών

Λάδι θεραπείας μαλλιών σε μορφή σπρέι

Με προστατευτικά φίλτρα, θρέφουν την ρίζα, ενεργούν κατά της ξηρότητας,
διευκολύνουν το ξεμπέρδεμα.
Monoi και Βιταμίνη Ε
 
Για ξηρά μαλλιά και μαλλιά επιρρεπή στο φριζάρισμα 
Για λευκά ή βαμμένα, 
Για μαλλιά που εκτίθενται στον ήλιο, ή την πισίνα ή την θάλασσα
Μετά από κάθε βουτιά στη θάλασσα ή την πισίνα, μην ξεχάσετε να ξεπλύνετε τα μαλλιά σας  με νερό.
Το προϊόν προστατεύει την καταστροφή των μαλλιών από την επιβλαβή ηλιακή ακτινοβολία , καλύπτοντας τα, με ένα  μη λιπαρό αόρατο προστατευτικό φιλμ, , το οποίο αποτρέπει την υπερβολική επαφή με το θαλασσινό νερό και το χλώριο, αποτρέποντας και το σχηματισμό των κόμβων.
Χάρη στις ιδιότητες του Monoi de Tahiti και της βιταμίνη Ε κατά των ελευθέρων ριζών , αυτό το λάδι προσφέρει  μια αποτελεσματική μαλακτική  και θρεπτική δράση στα ξηρά, εύθραυστα μαλλιά, στα σγουρά μαλλιά που  είναι επιρρεπείς στο φριζάρισμα, στα βαμμένα ακόμη και σε αυτά με  περμανάντ. Περιέχει αντηλιακά φίλτρα προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία UVA/Β προστατεύοντας τόσο τη λάμψη όσο και την ένταση του χρώματος χωρίς να τα βαραίνει.
Χρήση : απλώστε σε όλο το μήκος των μαλλιών, σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά, πριν από την έκθεση στον ήλιο , χρησιμοποιώντας με προσοχή μια ξύλινη χτένα με μακριά δόντια. Είναι πολύ σημαντικό να βάζουμε πάντα ποσότητα και στις άκρες που είναι το πιο εύθραυστο μέρος της τρίχας. Επαναλάβετε περισσότερο από μια φορά, αν κολυμπάτε συχνά και για μεγάλη διάρκεια.

30,30 €

Χαρακτηριστικά

ΦΥΛΟ Γυναίκα