NATURADO Ανθόνερο Ελίχρυσος 250ml

Ανθόνερο Ελίχρυσος ( Αθάνατος) της Προβηγκίας.

XΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΑΛΚΟΟΛ

Το ανθόνερο Ελίχρυσου  είναι γνωστό  για τις τονωτικές και αντιοξειδωτικές  ιδιότητες που διαθέτει.

Ο Ελίχρυσος διεγείρει  την μικροκυκλοφορία , την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και  προάγει  την κυτταρική αναγέννηση.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, χαρίζει λάμψη στην  άτονη ,  θαμπή επιδερμίδα ενώ είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην φροντίδα του ευαίσθητου δέρματος.

Τα ανθόνερα (Hydrolats) λόγω οτι περιέχουν σε συμπυκνωμένη μορφή  τα πολύτιμα συστατικά των αιθέριων ελαίων των φυτών και των βοτάνων από τα οποία προέρχονται, είναι εξαιρετικά ευεργετικά για την επιδερμίδα.

Τα ανθόνερα θεωρούνται  υπό προϊόντα της διαδικασίας της παραγωγής των αιθέριων ελαίων.

Πρόκειται για το καθαρό νερό που παράγεται κατά τη διάρκεια της απόσταξης με υδρατμούς των αιθέριων ελαίων. Λόγω της εξαιρετικής τους αγνότητας κατέχουν σημαντική θέση στις πρακτικές της Αρωματοθεραπείας και της φροντίδας του δέρματος.

Προορίζονται για απευθείας χρήση στην επιδερμίδα καθώς σέβονται το Ph του δέρματος ή/και σαν συστατικό παρασκευής καλλυντικών.

Η βιολογική καλλιέργεια  σε επιλεγμένες περιοχές της Γαλλίας και η σωστή απόσταξη των πρώτων υλών διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα των ανθόνερων μας.

Η σκούρα μπλε συσκευασία εγγυάται  την ιδανική προστασία αυτών των θησαυρών της φύσης από το φως και την UV ακτινοβολία.

Χρησιμοποιήστε καθημερινά τα ανθόνερα για τον καθαρισμό και την τόνωση της επιδερμίδας του προσώπου.

Προέλευση: ΓΑΛΛΙΑ

Για την παρασκευή 1 λίτρο ανθόνερο Ελίχρυσου  απαιτούνται 1 κιλό φρέσκων λουλουδιών, αναλογία που αποτελεί εγγύηση για την υψηλή συγκέντρωση συμπυκνωμένων αρωματικών ουσιών ανώτερης ποιότητας!

Συστατικά

Ingrédient INCI : Helichrysum italicum flower water*, sodium benzoate, Citric acid.

99,7% του συνόλου των συστατικών είναι φυσικής προέλευσης

99,6% του συνόλου των συστατικών είναι βιολογικής καλλιέργειας

10,60 €