ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟ There are no products in this category

Υποκατηγορίες

 • MASCARA /ΘΡΕΨΗ ΒΛΕΒΑΡΙΔΩΝ

  Όπλο σαγήνης τα τονισμένα βλέφαρα, αποτελούν διαχρονικά αγαπημένο σημείο για μακιγιάζ. Οι μάσκαρα και τα contitioner βλεφάρων της συλλογής μας επιλέχθηκαν με βάση την ποιότητα στη σύνθεσή τους και την ένταση που προσδίδουν στο βλέμμα. Ειδικές ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα μάτια, αντικαθιστούν τις  βαριές συνθέσεις με χημικά του παρελθόντος.

 • ΣΚΙΕΣ ΜΑΤΙΩΝ

  Σε ματ ή γυαλιστερή σύνθεση, σε μορφή υγρή ή πούδρας, οι σκιές ματιών που επιλέξαμε θα θρέψουν την περιοχή των βλεφάρων αντί να προκαλούν πρόωρη γήρανση! Επιλέξτε μονές σκιές, ή κασετίνες που αποτελούνται από μελετημένους επιτυχείς χρωματικούς συνδυασμούς 

 • EYE LINERS / ΜΟΛΥΒΙΑ

  Αν θα έπρεπε να περιοριστούμε σε ένα μόνο ένα προιόν μακιγιάζ, αναμφίβολα αυτό θα ήταν το eye Khol ή eye liner! Απαραίτητο σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ, υπογραμμίζει το βλέμμα,δίνει σχήμα και στιλ. Τα προιόντα που επιλέξαμε σε αυτή τη σελίδα είναι ασφαλή για χρήση μέσα και γύρω από τα μάτια. Διαλέξτε το δικό σας αγαπημένο!   

 • ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΦΡΥΔΙΩΝ

  Οι make up artists μας μαθαίνουν ότι πριν βάψουμε τα μάτια μας οφείλουμε να ξέρουμε τον διακριτικό τρόπο που θα τονίσουμε τα φρύδια μας. Για τον σκοπό αυτό έχουμε επιλέξει σύχρονα ασφαλή προιόντα που θα σας γίνουν απαραίτα!