Weleda

Το 1921 η ινδονήσια γιατρός Ita Wegman ίδρυσε στην Ελβετία την κλινική The Clinical and Therapeutic Institute, όπου σε συνεργασία με τον χημικό Oscar Schmiedel και τους γιατρούς Dr. Wegman και Dr. Rudolf Steiner παρασκεύασαν πρωτοποριακά φαρμακευτικά σκευάσματα για να κουράσουν διάφορες ασθένειες. Η φιλοσοφία της Weleda μέχρι και σήμερα,στηρίζετ...

Το 1921 η ινδονήσια γιατρός Ita Wegman ίδρυσε στην Ελβετία την κλινική The Clinical and Therapeutic Institute, όπου σε συνεργασία με τον χημικό Oscar Schmiedel και τους γιατρούς Dr. Wegman και Dr. Rudolf Steiner παρασκεύασαν πρωτοποριακά φαρμακευτικά σκευάσματα για να κουράσουν διάφορες ασθένειες. Η φιλοσοφία της Weleda μέχρι και σήμερα,στηρίζεται στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν τότε : όλα άσα χρησιμοποιούμε θα πρέπει να ενεργοποιούν τις δυνάμεις που διαθέτει το σώμα μας να αυτοθεραπεύεται.

Σήμερα η WELEDA υπογράφει παραπάνω από 2500 φαρμακευτικά προιόντα, 120 φυσικά καλλυντικά και 10 βρώσιμα. Περίπου 1900 άνθρωποι απαρτίζουν το δυναμικό της διατηρώντας υψηλότερα στάνταρντς.Από τα φρέσκα υλικά που χρησιμοποιούνται ως συστατικά, 78% καλλιεργούνται σε ελεγχόμενα οργανικά και βιοδυναμικά εδάφη ή προέρχονται από ελεγχόμενες παρθένες περιοχές. Επιπλέον σε ιδιόκτητους κήπους η WELEDA καλλιεργεί 300 θεραπευτικά φυτά ενώ τεχνιτά συντηρητικά δεν χρησιμοποιούνται ποτέ κατά τη συσκευασία,γεγονός που εξασφαλίζει την ποιότητα και την επιτυχή παρουσία της εταιρείας σε περισσότερες από 50 χώρες. Ανάμεσα στα best sellers της συγκαταλέγονται τα  ειδικά καλλυντικά για βρέφη, η αδυνατιστική σειρά με σίμυδα για το σώμα και οι φυτικές οδοντόκρεμες.

 

A few numbers

Founded in 1921

Active on 5 continents

Present in over 50 countries

About 1900 employees

Uses 1000 natural raw materials

30 hectare acreage worldwide

300 healing plants from own gardens

Over 50 projects and partnerships with suppliers worldwide

Περισσότερα

Weleda Υπάρχουν 128 προϊόντα.

ανά σελίδα
Προβάλλονται 109 - 120 από 128 αντικείμενα
Προβάλλονται 109 - 120 από 128 αντικείμενα